Vraag gratis een offerte op maat aan

Stel hier uw droombed met advies samen. Klik hier
Zeg JA tegen Slaappunt!

Trouw aan elkaar en je lichaam

Net als jullie elkaar gaan beloven of beloofd hebben voor elkaar te zullen zorgen naar het beste van je mogelijkheden, belooft Slaappunt voor je lichaam te gaan zorgen. Een goed huwelijk is gebaseerd op vertrouwen en daarom werken wij met goed opgeleide Slaapadviseurs die in jouw eigen tijd, bij jou thuis een uitgewerkt voorstel komen doen om zowel je partner als jezelf de best mogelijke nachtrust te gaan bieden naar jullie specifieke situatie.

De producten van Slaappunt worden zonder winkel aangeboden vanuit ons eigen atelier in België. Hierdoor bieden wij u niet alleen uiterst uitgebreide waarborgen maar ook een ongekende levensduur op de producten. Wij schenken u tevens de laagste prijsgarantie voor deze producten.

Ga je in 2019 of 2020 trouwen of heb je een huwelijksjubileum te vieren (12,5 of 25 jaar)? Boek dan een informatieavond in 2019 en nodig 5 nieuwe gasten uit. Toon aan dat je in 2019 of 2020 gaat trouwen of in 2019 je huwelijksjubileum viert. Je ontvangt van Slaappunt een heerlijk wollen onderdeken op maat van je bed en een VVV Lekkerweg-bon ter waarde van €75 voor een overnachting met z’n tweeën.

Hoe werkt het?

Uw gasten noch uzelf hebben een enkele aankoopverplichting op de info-avond van Slaappunt.

Voorwaarden

De VVV Bon wordt meegeleverd met het onderdeken door onze chauffeur na afgifte van bewijs van Huwelijk (in 1994, tussen 1 juli 2006 en 30 juni 2007, 2019 of 2020)

Deze actie is geldig tot en met 15-09-2019

 

Een informatieavond van Slaappunt bij u thuis?

  • U zorgt voor 4 nieuwe gasten.
  • U ontvangt een waardebon van minimaal €200 die kan oplopen tot €370.
  • Uzelf en uw gasten hebben géén enkele koopverplichting.

Een gezellige informatieavond over gezond en heerlijk slapen.
Géén koopavond of –party. Lees hier meer over deze avond.

Boek een informatieavond

Een greep uit onze collectie

Bekijk al onze producten
Slaappunt